Siirry sisältöön

Uusimaa, Helsinki, Espoo, Vantaa, Etelä-Suomi, Keski-Suomi, Lapin lääni

ELEMENTIT HYVÄÄN SAUMAAN

Elementtisaumaukset ja julkisivutyöt 35 vuoden kokemuksella Etelä- ja Keski-Suomen alueella.

Jänkhä Saumaus Oy takaa laadukkaat elementtisaumaustyöt ja julkisivutyöt taloyhtiöille ja rakennusliikkeille. Hoidamme niin uudis- kuin saneerauskohteet Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja tarvittaessa koko Uudenmaan alueella. Toimialueemme on Etelä- ja Keski-Suomi sekä Lapin lääni.

Jänkhä Saumauksen henkilökunnalla on vuosien kokemus sekä rautainen ammattitaito. Lisäksi käytämme aina ensiluokkaisia tuotteita. Nämä takaavat asiakkaille onnistuneen ja tasokkaan työn jäljen aina sovitussa aikataulussa sekä korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti.

Palveluihimme kuuluvat mm.

  • Saumaus

  • Elementtisaumaus

  • Uusintasaumaus

  • Julkisivusaumaus

  • Julkisivutyöt

  • Julkisivumaalaus

Elementtisaumausten tarkistus ja kuntotutkimus

Saumauksia kannattaa pitää silmällä säännöllisesti. Pahimmassa tapauksessa pettänyt sauma päästää kosteutta läpi eristeisiin ja aiheuttaa kupruja ja kosteusvaurioita sisäseiniin asti. Vuotava saumaus myös heikentää rakennuksen energiatehokkuutta.

Ennen uusintasaumaukseen ryhtymistä saumoille on syytä tehdä perusteellinen kuntoarvio. Asiantuntijamme suorittavat elementtisaumausten tarkastukset, kuntoarviot sekä kuntotutkimukset vankalla ammattitaidolla. Toteutamme myös elementtisaumausten korjaussuunnittelua. Elementtisaumojen tarkastus tulisi tehdä 10-15 vuoden välein, vaikka näkyviä saumavaurioita ei olisikaan havaittavissa. Suosittelemme tekemään huoltosopimuksen luotettavan saumausurakoitsijan kanssa, niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja piileviltä julkisivuvaurioilta.

Joustava palvelumme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä käyttämämme ensiluokkaiset tuotteet takaavat asiakkaillemme sen, että teemme kaikki elementtisaumaustyöt uudis- ja saneerauskohteisiin sovitussa aikataulussa ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Laita tarjouspyyntöä tulemaan - takaamme kilpailukykyiset hinnat ja ripeän toiminnan. Et tule pettymään.

saumaustyot-ulkoseina

Elementtisaumaus ja julkisivutyöt vankalla ammattitaidolla

Jänkhä Saumaus Oy on tuore, kotimainen saumausalan yritys Lahden seudulla, vaikkakin toimitusjohtaja Timo Romppasella on jo 35 vuoden ja tuhansien saumauskohteiden kokemus alalta. Tämä tausta ja tyytyväiset asiakkaat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Voit siis huoletta jättää taloyhtiösi tai uudisrakennuksesi saumaus- ja julkisivutyöt meidän käsiimme.

Saumassa se salaisuus

Tarvitseeko julkisivusi kunnostusta tai huoltoa? Elementtisaumaus vaatii monipuolista kokemusta saumaustöistä. Meiltä saat laadukasta ja joustavaa palvelua, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi. Autamme mielellämme kaikissa saumaus- ja julkisivutöihin liittyvissä kysymyksissä.

Jänkhä-logo-negatiivi-transparent

Tilakatu 4, 15810 Lahti

Timo Romppanen 0400 840 931

timo.jankhasaumaus@gmail.com

Vieritä ylös