Fysiopaletti Oy

Toimivat ratkaisut jalka- ja askel­kivuillesi

Jalka­fysioterapia »

Alaraaja­tutkimukset, askelkuormitus­mittaukset, yksilölliset hoitoratkaisut ja leikkauksen jälkeinen kuntoutus. Me kuntoutamme sinut kokemuksen tuomalla varmuudella.

Jalkafysioterapia »

Tuki­pohjalliset »

Valmistamme päivittäiseen käyttöön yksilölliset tukipohjalliset, joilla ohjataan jalan toimintaa kipuja helpottavalla tavalla. Myös valmistuki­pohjalliset löytyvät valikoi­mastamme.

Tukipohjalliset »

Jalkineet »

Oikein valittu jalkine jättää askelvaivat taakse. Mallistomme kattaa tyylikkäät, terveyttä tukevat jalkineet vapaa-ajasta työhön, harrastuksiin ja urheiluun. Merkkeinä mm. Xsensible ja Craft!

Jalkineet »

Myymälät Turussa ja Salossa

Meillä on kivijalkaliikkeet Turussa ja Salossa, joista saat jalkaongelmaasi parhaiten sopivat jalkineet, räätälöidyt fysioterapia­hoidot ja tarvittaessa huippulaatuiset tuki­pohjalliset. Tule käymään, jos jalkakivut häirit­sevät, niin katsotaan mitä voimme tehdä. Alaraaja­tutkimuksissa palvelemme myös Uudenkaupungin Terveystalossa.

Tervetuloa

Pomar tarjous -50%

Kaikki Pomar jalkineet nyt -50%!

Pomar Jalkineet

Laadimme koko paletin jalkaongelmien hoitoon

Alaraaja­fysioterapian erikois­yrityksemme sai alkunsa Turussa 1997

Ja Turussa olemme edelleen, keskeisellä paikalla kävelykadulla! Salon toimipiste pystytettiin muutamaa vuotta myöhemmin 1999 Turuntielle, Rikalan vintille. Nykyään löydät palvelumme Salossa Horninkadulta.

Fysioterapeutti Jarmo Karin palveluita saat myös Uudenkaupungin Terveystalosta.

Alusta alkaen osaamisemme ytimessä on ollut jalkojen toiminnalli­suuksien tutkiminen. Meillä on yli 50 000 kliinisen alaraaja­tutkimuksen kokemus ja toimivat hoitokeinot liikkumista häiritseviin jalkakipuihin, ilmenevät ne sitten vapaa-ajalla, työssä tai huippu-urheilussa.

Fysiopaletista sinun ei tarvitse poistua ilman syytä saati ratkaisua jalkojen ongelmiin – varaa aika tai tule käymään!

Yhteystietomme »

"Fysioterapeutti Jarmo Karilla on vuosien tuoma osaaminen ja kokemus erilaisten alaraajaongelmien rasituskipujen syy-seuraus-selvittelyissä. Pitkään jatkuneen yhteistyömme perusteella voin vilpittömästi suositella Jarmon osaamista erilaisten alaraajakiputilojen hoitoratkaisuissa."

- Sakari Orava, professori ja ortopedi

"Nyt olen matkannut tulevaa kautta valmistelemaan takaisin Coloradon työmaalle. Mies, nilkka ja akilles valmiina tositoimiin. Kiitos taas, Jarmo."

- Mikko Rantanen, NHL-jääkiekkoilija, Colorado Avalanche, USA

"Uskallan väittää, että Xsensible-tasapainojalkineet ovat nopeuttaneet myös operoidun jalkani palautumista ja ohjanneet minua kävelemään taas luonnollisemmin. Suosittelen."

- Jouni Parkkali, entinen lentopalloammattilainen, Kuopio

Varaa aika Turkuun, Saloon tai Uuteen­kaupunkiin

Varaa aika »

Kokeneet asiantuntijat palveluksessasi

Me osaamme auttaa sinua

Jarmo Kari

Jalkaspesialisti, Fysioterapeutti

Fysiopaletin perustaja, jalkaspesialisti-fysioterapeutti Jarmo Kari on alansa pioneeri, monessa kokenut asiantuntija ja kouluttaja.

Mia Neovius

Jalkaspesialisti, Fysioterapeutti

Arvokasta osaamista Fysiopaletin asiakkaille tuo myös pitkän linjan ammattilainen, jalkaspesialisti-fysioterapeutti Mia Neovius.

Otto Kari

Tuotepäällikkö, Tuote-esittelijä

Xsensible-asiantuntija, tuotteista ja verkkosivuista vastaa Otto Kari.

Elmeri Kari

Tuote-esittelijä

Xsensible-asiantuntija ja hyvästä asiakaspalvelustaan tunnettu Elmeri Kari.

Tule käymään liikkeissämme tai varaa aika tutkimuksiin.

Kaikki Pomar jalkineet nyt -50%! Turku Salo